• Toekenning vouchers leermaterialen 2018 bekend!

Toekenning vouchers leermaterialen 2018 bekend!

Wegens groot succes gaven we voor de derde keer scholen de kans om een voucher aan te vragen waarmee scholen leermateriaal kunnen kopen voor leergierige basisschoolleerlingen.

Bijzonder dit jaar: alle aanvragen goedgekeurd
De nieuwe aanvraagronde liep van maandag 15 januari 9.00 uur tot en met vrijdag 16 februari 16.00 uur. Het bestuur vergaderde onlangs over alle aanvragen en we kunnen aangeven dat alle aanvragen goedgekeurd zijn! Dit is de eerste keer, hartstikke leuk!

Prachtige aanvragen
Tussen de aanvragen zitten o.a. programmmeerprogramma's zoals Raspberry en de Beebot, maar ook 'Dolle Dino's waarbij erĀ kopieermappen van Kant en Klaar Plus zijn met o.a. wiskundige, natuurkundige en taalkundige verschijnselen en spitsvondigheden. Denk daarbij aan cryptologie en codetaal, puzzels, logigrammen, verschillende soorten Japanse puzzels en kwadraten! Gaaf is ook basisschool Kwekkeveld die aan het begin van het ontwikkelen van 'Plus-beleid' staan en die willen beginnen met Frans en sterrenkunde. Wij kijken nu al erg uit naar de mooie terugkoppeling via foto- en videoverslagen!