• Vouchers

Vouchers

Van maandag 15 januari 9.00 uur tot vrijdag 17 februari 16.00 uur 2018 konden scholen een voucher aanvragen! Hiermee kopen scholen zelf naar keuze een computerspel, kleine methode, een activiteit of les in. Zo kan de school leerlingen die meer uitdaging willen iets extra's aanbieden. Let op: als je al twee keer een voucher toegekend hebt gekregen, kun je niet weer een voucher aanvragen. Dit staat ook in onze voorwaarden. Uiterlijk eind april maken we bekend wie de vouchers krijgt toegewezen.

Natuurlijk zorgen veel scholen in Nederland daar nu al zelf voor en kunnen zij ook bij hun schoolbestuur en samenwerkingsverband terecht voor extra financiële ondersteuning, maar de stichting draagt graag een steentje bij. Op dit moment kunnen scholen geen aanvraag meer doen en bekijkt de stichting welke aanvragen voldoen aan de voorwaarden. Uiterlijk eind april krijgen alle scholen bericht over hun aanvraag. 

Hoe werkt het? 
1) Nadat de aanvraag door een school digitaal is ingediend, bekijkt het bestuur van Cognitief Talent of de school voldoet aan alle voorwaarden
2) De school hoort of ze de voucher krijgen. Als de voucher wordt toegekend, dan kan de school het product of dienst kopen en een declaratie indienen bij de stichting. Bij toekenning van de voucher wordt uitgelegd hoe dat precies werkt. 
3) De school maakt een filmpje of kort fotoverslagje van het product voor op onze website, hierna wordt het geld gestort op de rekening van de school.