• Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar info@cognitieftalent.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Toptoets?
U kunt zich niet meer inschrijven voor de Toptoets 2015 en in 2016 vindt er geen Toptoets plaatst. De afgelopen jaren was het al erg moeilijk om de financiele middelen te vinden om de uitdagende kenniswedstrijd te organiseren. Nu is gebleken dat er niet voldoende financiele mogelijkheden zijn om de toets de komende jaren te organiseren. De Stichting Cognitief Talent, die de Toptoets jaren organiseerde, heeft besloten om de resterende financiele middelen in te zetten voor het direct ondersteunen van leergierige leerling op scholen.

Scholen kunnen vanaf maandag 7 maart 9.00 uur een voucher aanvragen tot maandag 21 maart 2016 17.00 uur om zo iets bijzonders te doen voor de leerlingen die extra uitdaging willen.  


Voor wie zijn de vouchers precies bedoeld?
De vouchers zijn bedoeld voor scholen of plusklassen die iets extra's willen doen voor de kinderen uit de klas die een extra uitdaging willen. Met de voucher kan spel- of leermateriaal gekocht worden of een activiteit georganiseerd worden. Scholen doen een aanvraag, deze kan toe- of afgewezen worden. 


Wie bepaalt of een school de voucher krijgt?
De Stichting Cognitief Talent bestaat uit drie bestuursleden. Zij bepalen gezamenlijk wie een voucher krijgt toegewezen. Uiteraard worden alle aanvragen zorgvuldig bestudeerd. Voor meer informatie hierover neem contact op met Lise-Lotte Kerkhof via info@cognitieftalent.nl